• Logo IMOTHEP carpbaits
  • Doprava zdarma
    při nákupu nad 1 600 Kč!
  • je prázdný
    za 0 Kč
IMOTHEP carpbaits | boilies, rybářské návnady

Ochrana osobních údajů

Vážený zákazníku,
k tomu, abychom mohli i nadále vyřizovat vaše objednávky, je zapotřebí Váš souhlas se zpracováním osobních údajů pro obchodní účely. Potřeba Vašeho souhlasu vychází z nového nařízení Evropské unie, tzv. GDPR, které je účinné od 25.05.2018. Jeho cílem je vyšší ochrana fyzických osob z hlediska podmínek využívání jejich osobních údajů.


Odpovědné místo

Dalibor Radošovský je odpovědným subjektem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů. Souhlasem s naším prohlášením o ochraně osobních údajů, souhlasíte směrem k Dalibor Radošovský, který je provozovatelem webových stránek, se zpracováním a použitím osobních a dobrovolných informací v souladu s dále uvedenými ustanoveními a v souladu s platnými zákony, včetně zákona o ochraně osobních údajů.
Ochrana osobních údajů je pro společnost IMOTHEP carpbaits prioritní záležitostí. Proto zde uvádíme všechny důležité informace týkající se tohoto tématu:

Všeobecné informace

Se všemi osobními údaji zásadně zacházíme důvěrně. Vámi uvedené osobní údaje se zpracovávají, využívají a ukládají za účelem zpracování a provedení Vaší objednávky. Vaše osobní údaje jsou případně předávány našim partnerům, kteří pro nás vykonávají služby (např. dopravní servis). Tito partneři zpracovávají a využívají osobní údaje pouze za účelem provedení objednávky.

Při zpracovávání osobních údajů jsou zohledňována práva na ochranu osobních údajů, a to v souladu se zákonnými ustanoveními. Imothep-baits.cz případně využije Vaše osobní údaje pro své marketingové účely.
Proti zpracování, využití, popř. předání Vašich osobních údajů pro marketingové účely se můžete kdykoli vyjádřit prostřednictvím e-mailu, popř. můžete odvolat svůj souhlas s tímto typem zpracování, využití či předávání údajů. Poté, co obdržíme Váš nesouhlas, nebudeme již odpovídající údaje zpracovávat a využívat pro interní marketingové účely. Vaše osobní údaje nikdy nepředáváme za marketingovými účely třetím osobám.

Správce osobních údajů

Správcem je Dalibor Radošovský  majitel značky IMOTHEP carpbaits zastoupena Daliborem Radošovským  jednatelem, se sídlem Štěpánkovice  74728 ul. Lipová 18/5. Registrován v zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským úřadem Kravaře, oddíl 71, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.imothep-baits.cz.

Konkrétní účely zpracování

Vyřízení objednávky a plnění smlouvy: pokud si u nás objednáte zboží, užíváme Vaše osobní údaje pouze k vyřízení objednávky a doručení Vašeho zboží. Nad rámec tohoto zpracování Vaše osobní údaje užíváme pouze tehdy, pokud nám to umožňují právní předpisy.
Odběratelé newsletteru: pokud nám k tomuto udělíte souhlas, zasíláme Vám personalizovaná obchodní sdělení, za tímto účelem můžeme užívat veškeré osobní údaje, které nám o sobě sdělíte, včetně Vašich nákupů a prohlížení našich newsletterů, abychom Vám zasílali pouze takové nabídky, o které máte skutečně zájem.

Co to jsou osobní údaje

„Osobní údaje týkající se identity“ jsou informace, které slouží explicitně k tomu, aby byla zjištěna Vaše identita. Jsou to údaje typu jméno, bydliště, doručovací adresa, telefonní číslo nebo e-mail.

Archivace osobních údajů

Dalibor Radošovský imothep-baits.cz po Vás vyžaduje osobní informace v případě:

  • při objednávce z důvodu plnění smlouvy,
  • při účasti v soutěžích, pokud s tímto budete souhlasit,
  • při kontaktu s námi, pokud se na nás obrátíte, budou Vaše osobní údaje použity výhradně pro vyřízení Vašeho požadavku,
  • při registraci budou Vaše osobní údaje použity výhradně pro účely vedení Vašeho účtu,
  • při registraci kvůli newsletteru používáme Vaši e-mailovou adresu a popř. Vaše jméno než ukončíte odběr newsletteru. Odhlášení můžete provést kdykoliv.

Vyplněním registračního formuláře prostřednictvím www.imothep.cz SMS zprávy, telefonicky či emailem souhlasíte se zařazením Vámi vyplněných osobních údajů do marketingové databáze správce a s jejich následným zpracováním pro marketingové účely Společnosti, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích a jiných aktivitách, zahrnující také zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č.480/2004 Sb..
V případě, že ke konkrétnímu zpracování udělíte souhlas, pak je vždy dobrovolný a je možno jej kdykoliv odvolat.
Vaše údaje nám pomáhají individuálně vytvářet a stále zlepšovat Vaše dojmy z nakupování. Používáme jednotlivé osobní údaje pro realizaci objednávek, pro dodávání zboží, pro realizaci platby, aby se předešlo zneužití našich internetových stránek a abychom Vás informovali o objednávkách, produktech, službách a nabídkách, vždy však v nezbytném rozsahu pro daný účel po nezbytně nutnou dobu, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu.

Všeobecné obchodní podmínky si můžete kdykoli přečíst na stránkách www.imothep.cz  Na Vašem zákaznickém kontě jsou zaznamenány všechny objednávky, které jste v minulosti provedl. Vaše osobní údaje jsou archivovány pouze tehdy, pokud nám údaje dáte výslovně plně k dispozici.

Třetí osoby

Se všemi osobními údaji zacházíme zásadně důvěrně. Vámi uvedené osobní údaje se zpracovávají, využívají a ukládají za účelem zpracování a provedení Vaší objednávky. Osobní údaje jsou případně předávány našim partnerům, kteří pro nás vykonávají služby (např. dopravní servis společnost DPD. Tito partneři zpracovávají a využívají osobní údaje pouze za účelem provedení objednávky. Při zpracovávání osobních údajů jsou zohledňována práva na ochranu osobních údajů, a to v souladu se zákonnými ustanoveními. Vaše údaje nikdy nepředáváme pro marketingovými účely třetím osobám.

Právo na poskytnutí informací

Podle zákona o ochraně dat máte právo se bezplatně informovat o svých uložených údajích a máte právo na opravu, blokování nebo vymazání těchto údajů. Pokud máte k tomuto tématu otázky, kontaktujte prosím info@imothep.cz e-mailem (viz Kontakty).

Cookies

Jako cookie se označuje malý soubor dat, který server pošle prohlížeči a ten jej uloží na zařízení uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby, zjednodušují používání webů, umožňují získat statistiky o používání webových stránek a pomáhají k přizpůsobování obsahu a relevantní reklamy.

Uživatelé mají možnost nastavit si při vstupu na webovoé stránky imothep.cz využívání cookies v těchto kategoriích: analytické, preferenční a marketingové. Přičemž pro správnou funkčnost webu jsou vždy využívání nezbytné (technické) cookies bez možnosti volby. Přehled všech cookies, které v rámci webu imothep.cz využíváme, naleznete v sekci pro nastavení využívání cookies.

Náš web využívá také cookies těchto svých partnerů (třetích stran): Meta (Facebook) a Google.

Právo na změnu směrnic s ohlášením

Imothep.cz  si vyhrazuje právo kdykoli změnit své směrnice (např. dodací lhůty, náklady na dopravu apod.) při dodržení zákonných předpisů o ochraně osobních údajů.

Zpracovatelé

Správce je oprávněn zpracovávat osobní údaje prostřednictvím zpracovatelů na základě pověření v souvislosti s nabytí účinnost nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné naříze o ochraně osobních údajů)

Firma Dalibor Radošovský pověřila zpracováním tyto osoby:
– Dalibor Radošovský
– jiné společnosti v podobě přepravce, reklamní agentury a společnosti Heureka Shopping s.r.o.
 a to za účelem vyřízení Vašich objednávek a požadavků.

Informace o vašich právech

Dovolujeme si Vás současně informovat, že ve všech uvedených případech máte práva dle §11, §12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., máte právo požádat správce o informaci o zpracování Vašich osobních údajů, tj. právo tzv. přístupu k osobním údajům, které se Vás týkají, máte právo je opravit, zablokovat nesprávné osobní údaje nebo požadovat jejich likvidaci.
Od účinnosti Nařízení o ochraně osobních údajů (25. 5. 2018) máte práva dle článku 12 – 23 tohoto nařízení, zejména právo na transparentnost zpracování, právo na informace a přístup k údajům, právo na opravu a výmaz údajů, právo na omezení zpracování údajů a právo na přenositelnost údajů. Dle uvedeného nařízení máte rovněž právo vznést námitku při zpracování pro účely přímého marketingu, včetně profilování. Máte právo nebýt předmětem rozhodnutí založeného na automatizovaném zpracování včetně profilování.

 
K tomu potřebujeme váš souhlas s využitím souborů cookies, které používáme pro správnou funkci webu, relevantní zobrazování reklam, měření návštěvnosti a ukládání vašich preferencí.